SPORT.COM

SPORT.COM

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ροντρίγκεθ: «Είχαμε μία μικρή φοβία»

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ τόνισε πως τα ριμπάουντ και η καλή άμυνα στον Σπανούλη έδωσαν τη νίκη, αλλά και ότι υπήρχε μία μικρή φοβία λόγω των δύο χαμένων τελικών.

Κάτι που δεν περίμενε ήταν η διαφορά των 19 πόντων για τον Σέρχι Ροντρίγκεθ, όπως δήλωσε μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τη Ρεάλ για ένατη φορά. Ο άσος της «βασίλισσας» τόνισε
πως υπήρχε μία μικρή φοβία λόγω των δύο χαμένων τελικών και ότι τα ριμπάουντ και η καλή άμυνα στον Σπανούλη ήταν τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στους Μαδριλένους.
«Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να νικήσουμε τον Ολυμπιακό με τόσους πόντους. Είχαμε πολλή πίεση, αλλά και ενθουσιασμό, με την καλή του μορφή. Επίσης, είχαμε και μία μικρή φοβία, λόγω των δύο προηγούμενων χαμένων τελικών. Ήταν καταπληκτικό που νικήσαμε με αυτό τον τρόπο.
Πήραμε τα ριμπάουντ και παίξαμε πολύ καλή άμυνα πάνω στον Σπανούλη. Ήταν μία ομαδική νίκη και τώρα θα πάμε να το γιορτάσουμε. Δεν μπορώ να περιμένω να πάρω το τρόπαιο στα χέρια μου», δήλωσε μετά τη λήξη του ματς στο «Barclay Card Center».
πηγη:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου