SPORT.COM

SPORT.COM

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Τα βλέμματα στους δυο

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις και η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.


Την προσεχή Τετάρτη στις 20:30 ο Δικέφαλος επιστρέφει στην έδρα που γνώρισε την συντριβή με 4-0. Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά αφού κάθε ήττα μπορεί να κοστίσει ακριβά στη διαδικασία αυτή του μίνι πρωταθλήματος. Πόσω μάλλον όταν ο Δικέφαλος θα αναγκαστεί να παίξει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με απουσίες ενώ υπάρχουν παίκτες που θα δώσουν μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν τον αγώνα.

Στην ουσία τα βλέμματα από σήμερα πέφτουν σε δυο ποδοσφαιριστές. Στον Αθανασιάδη και τον Βιτόρ που έχουν οίδημα στους προσαγωγούς. Επέστρεψαν από την Σερβία όπου επισκέφτηκαν την γιατρό που αντιμετωπίζει αυτούς τους τραυματισμούς με πλακούντα αλόγου, εκεί δηλαδή που πήγε ο Ρατς πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι σίγουρο ότι οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές θα κάνουν αποθεραπεία για δυο μέρες ακόμη και από την Δευτέρα θα φανεί αν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Κωνσταντινίδης, Γκολάσα και Παπαδόπουλος είναι εκτός με τον τελευταίο να προσπαθεί να επιστρέψει στον τρίτο αγώνα της φάσης των πλέι οφ. Σε ότι αφορά τους Κάτσε, Ρατς, Περέιρα και Τζιόλη, ο Γεωργιάδης είναι αναγκασμένος να μην τους «τρέξει» στις τελευταίες προπονήσεις αφού είχαν μικροενοχλήσεις και επομένως ακολουθούν ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα.

Στα ευχάριστα, το ότι δεν υπάρχει παίκτης τιμωρημένος αφού στην τελευταία αγωνιστική, αυτή με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, εξέτισε την ποινή του ο Κόστα όπως και ο Νομπόα με τον Αθανασιάδη.

πηγη:http://www.metrosport.gr/article/ta-vlemmata-stous-dio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου