SPORT.COM

SPORT.COM

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Παρέμεινε ο Σεϊρεκίδης στην Ορμή Λουξ

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Ορμή Λουξ και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι τελικοί της Α1 χάντμπολ των γυναικών ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και στην Ορμή Λουξ βρίσκονται στο 1-1. Ο αχαϊκός σύλλογος εξέφρασε την...
εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και βέβαια στη δουλειά του προπονητή Στέλιου Σεϊρεκίδη, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους για μια σεζόν ακόμη.
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, πρωταθλητής με το "δικέφαλο του βορρά" και της ΧΑΝΘ που ανήκει στο γκρουπ των ομοσπονδιακών τεχνικών ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των "λέαινων" τον περασμένο Οκτώβριο.
"Είναι τιμή μου που δούλεψα στην Ορμή Λουξ αυτή τη χρονιά. Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στο γυναικείο χάντμπολ και είναι σημαντικό για εμάς που καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές και πολύ αξιόλογο σύνολο ,βάζοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας εξίσου πολύ δυνατής ομάδας τη νέα χρονιά. Η συνεργασία μου με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Κόγκα και τα υπόλοιπα μέλη της Ορμής Λουξ αλλά και τις αθλήτριες ήταν άψογη και αυτό αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και την επόμενη χρονιά", υποστήριξε ο κ.Σεϊρεκίδης.
πηγη: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου