SPORT.COM

SPORT.COM

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Ο 3ος τελικός της Α1 Γυναικών μεταξύ Νέας Ιωνίας και Ορμής Λουξ διεξάγεται αύριο και ο νικητής θα είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα
Στις 17:30 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας θα αναμετρηθούν αύριο ΟΦΝΙ- Ορμή Λουξ για τρίτη φορά στη σειρά των Τελικών της Α1 Γυναικών. Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και όποιος προηγηθεί με 2-1 θα γίνει αυτομάτως το μεγάλο φαβορί του τίτλου, αφού θα έχει δύο ευκαιρίες να τον κατακτήσει, στον 4ο (Τετάρτη στην Πάτρα) ή στον 5ο τελικό (Σάββατο ή Κυριακή στη Νέα Ιωνία).
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου επεσήμανε: «Περιμένω από την ομάδα μου
να παίξει όπως πρέπει. Δεν με αγχώνει η εμφάνιση του 2ου τελικού. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Ξέρω καλά την ποιότητα των αθλητριών μου και το επίπεδο του χάντμπολ που μπορούν να παίξουν και είμαι σίγουρη ότι θα φανούν αντάξιες της κρισιμότητας του αγώνα. Στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιξε η ομάδα εναντίον του κακού της εαυτού. Από εμάς εξαρτάται η έκβαση της σειράς».
ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Ορμής Στέλιος Σεϊρεκίδης επεσήμανε: «Νομίζω θα είναι το δυσκολότερο από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει με την Νέα Ιωνία. Περιμένουμε αντίδραση από την Νέα Ιωνία, λόγω του αποτελέσματος στον προηγούμενο αγώνα και εμείς πρέπει να αντέξουμε στην πίεση. Κάθε ματς σε μία σειρά τελικών είναι «κλειδί». Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε την άμυνα σε υψηλό επίπεδο και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη».
Για την 3η θέση
Λίγο νωρίτερα στις 16:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Φέτα Ήπειρο Αναγέννηση Άρτας στο 3ο και τελευταίο ματς του μικρού τελικού. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και ο νικητής θα καταλάβει την 3η θέση στην τελική κατάταξη της Α1 Γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου